26.03.2012

white evol

 
Отправлясь гулять, я и не думала, что будет такая метель. Но это было весело! Некоторые кадры получились странные - я никак не могла устоять на месте. Это было так красиво, хоть и не по-весеннему. Говорят, что тепло наступит на следущей неделе, мне как раз придется идти в школу! Жаль конечно, но что поделать, веселится и во время снега можно.
После мы зашли в "Республику", я была в другом очень давно, и когда мы зашли в этот я была в шоке! Насколько там интереснее и масштабнее продукция! И я нашла там ту обложку для своего iPhone, которую я так давно хотела, обязательно куплю позже.

Going for a walk, I did not think it would be a blizzard. But it was fun! Some shots came out weird - I couldn't stand still. It was so beautiful, though not how in spring. Somebody say that the heat will come next week, when I should go to school! It is a pity of course, but what to do, have fun is possible and while snow.
After we went to the "Republic," I was in the other a very long time ago, and when we went into that, I was shocked! How it more interesting and bigger products! And I found that there is a cover for my iPhone, which I have long wanted, I will buy this necessarily.

001-
z_00c139e6-
z_9a397e2a-
z_59b3ac86-
z_fd89531c
z_b4734329
z_e7c17596
Coat, сap - topshop
bag - vintage
scarf - from Italy
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff